Friday, July 31, 2009

Dag 20

Tjenixen mina vänner!
Idag har Olga legat på sina ägg i 20 dagar. Det är helt otroligt eftersom att hon är högst 6 månader gammal. Jag va precis ut och tittade till henne och då tyckte jag att det pep lite under henne. Ni som vet är det ok att lyfta på henne och kolla eller ska man vänta tills hon går av äggen. Jag är ju inte alls nyfiken hehe ;D
Kram alla
Ann-Charlotte
PS det har blivit en ny tavla också...ni kan ju gissa vem den är inspirerad av ;D
(Jag har ökat priset lite på dom men nu är frakten inkluderad i priset ;D)

120:-

Friday, July 24, 2009

Härliga dag! and a case for CSI

Jag tänkte bara skriva en snabbis ang min härliga dag!
Idag har jag varit hemma med Julia och Erick som inte har varit helt ok.....
I alla fall Jag har rensat blåbär tills mina fingrar såg ut som något ur ett CSI avsnitt. Jag fick ett mejl från en av mina favo blogg-istas. Om att ev någon va intresserad av mina...hallo tänk er mina akvareller att ställa ut. Jag vart så i bengen glad att jag mosade flera blåbär mot pannan och nu ser jag verkligen ut som ett CSI fall. Hur som hellst jag avslutade kvällen med att hoppa studsmatta med hela familjen tills jag nästan....ja ni kvinnor som har fått barn vet vad jag pratar om...det vart i alla fall bråttom till toa hehe.
Any ways..bed time for bozos.
Kramisar alla och jag hoppas att ni har en såååå bra kväll som jag har haft ;D
Ann-Charlotte

Monday, July 13, 2009

Just nu skiner solen!

Jap det är helt otroligt idag skiner solen. Jag vaknade till spö regn i morse men just nu skiner solen YES!!!.
Jag har varit lite orolig för hönapönorna någon av dom har haft diarré i 2 dagar men jag fick tipset på alternativt.nu om att ge dom filmjölk och det verkar ha funkat. Idag när jag gick ut med frukost så va det ingen mega splatt på bajsbordet utan en tjockare klutt. Nu håller jag bara tummarna för att dom håller sig friska.

Igår va jag på första dagen på auktionsveckan i Gagnef. Fy f,a,n, va jkla dyrt det va. Jag tröttnade efter 6 timmar med trökiga utrop. Det enda fyndet gjort va min svägerska Malin som köpte en jätte fin Kristall krona. Dom grejerna som jag va intresserad av skulle dom inte ta förens sist. Jag kunde inte låta mina stackars barn lida nå mer så vi åkte hem. Men jag har ju alla mina pengar kvar i alla fall...kanske blir det någon mer höna istället hehe ;)
Jag fick hem mitt uuuurrr snygga diskställ från Prästbostället. Det passade perfekt i köket och (fniss) jag har diskat mer än någonsin (enligt min gubbe) ;)
Skafferiet som min gubbe och Svärpappa bygger (iiiiihhhhhhhh) är nästan klart. Jag kunde inte låta bli att "testa hyllorna" hehe.
Nej nu ska jag gå ut och njuta av solskenet ;)
Jag är tydligen inte den enda kolla in Sierra.
Kramisar mina vänner!
Ann-Charlotte

Sunday, July 12, 2009

Här händer det saker mår ni tro!!!!

Tjenixen alla!
Jag tänkte göra ett snabbis inlägg (åskan går igen). Här har det hänt mycket med pullegänget...
Här är bilderna på gården och Olgas första ägg.
Men ni kan aldrig tro vad som har hänt....
Olga ruvar. Kan ni tänka er va tidig hon är ;)
Jag åkte iväg till Anna-Karin igår och köpte en bunt befruktade ägg...våra tuppar är ju inte direkt intresserade ännu hehe (we think they might be gay).
Ialla fall nu ligger Olga på 7-8st ägg. Vi får se om det blir något hon är ju inte så gammal så jag kan aldrig tänka mig att hon ligger kvar i 21 dagar. Men det vore super roligt om det vart småttingar redan ;D
Nej nu måste jag stänga av datorn annars får jag smisk av gubben hehe.
Kram
Ann-Charlotte
PS här har det åskat nästan vajre dag så jag törs knappt ha datorn igång men så fort det blir bättre så ska jag gå in och läsa alla era bloggar kramelikram ;)