Saturday, October 11, 2008

Solen!!!!

Ja solen skiner o jag känner mig äntligen som en människa igen. Jag har varit sängliggande sen fredagskväll med denna hemska magsjuka (bläbläblä). Men nu är det bättre tack o lov..jag bara håller tummarna för att Julia o gubben inte ska få det.

Nog om detta jag har fått en underbar utmärkelse från Ullis och jag ville ge den vidare till följande härliga bloggare.


Karin med bloggen http://karinlindstrom.blogspot.com/ Hon har en så inspirerande blogg. Jag går alltid in där och får (stjäl) nya idéer.


Viola med bloggen http://violasromantiskahem.blogspot.com/ En härlig "down to earth" tjej som har ett super bra öga för allt Shabby C. bla rosor ;)


Anna-Karin med bloggen http://annakarinskeramik.blogspot.com/ Om jag bara hade ha en bråkdel av hennes talanger vore jag "a happy girl" Hon gör så fina saker i keramik mm.


Linda med bloggen http://dalatorpet.blogspot.com/ Hon o jag är så jkla lika på många sätt...vilket våra gubbar kan hålla med om fniss fniss.


Anna med bloggen http://hojenslillstuga.blogspot.com/ Jag gillar hennes blogg jätte mycket. Hon har så mycket att bjuda på plus att när man läser hennes blogg känns det verkligen som om man sitter o snackar "face to face" love you girl. Kolla in hennes dagens tipps dom är super bra.


Sist men inte minst så vill jag ge denna tillbaka till Ullis för att hon är ju så jkla GO. Kramisar på dig gumman " you are the best".


Stora kramisar till er alla!

Ann-Charlotte

4 comments:

Gårdsromantik said...

Så skönt att magbacillen gett med sig!

Grattis till din fina utmärkelse!

Kram Maud

Anneli said...

Så skönt att ni mår bättre nu..
GRATTIS till din Award - den är du värd många gånger om... ;)
Kramis/Annelie

Dalatorpet said...

OJ!!! TACK!!! Pust jag är helt sliten har inte hunnit med bloggen riktigt men ikväll ska jag kika runt och se vad jag missat :-) kram

Dalatorpet said...

Jaha ja :-) okidoki fixar heheh