Wednesday, October 29, 2008

Mitt första partylite party

Ok så hur gick det nu da...jo det ganska bra. Jag bestämde mig för att ha ett litet tester party hemma själv innan jag ska ut till någons hem. Jag bjöd in fritidspersonalen och några gamla arbetskamrater.
Jag lät helt klart som en galopperande idiot (I don't know were I got that). Varje fråga som dom hade typ " hur länge brinner ett tre veks ljus" svar ööööhhhhhhh hmmm leta leta leta i katalogen...frban jvla skt (tyst för mig själv) men till slut hittade jag det.
Aha här är det 90-200 timmar beroende på storlek (puh en halvtimme senare hehe). Det vart mycket blablabla av mig men till slut så sålde jag i alla fall lite grann hihihi. Vi hade jätte roligt och det va mer som en skrattfest (åt mig) än ett seriöst party. Men jag är som sagt "I’m hooked by these lovely candles and things".

Jag har tänkt att ha en liten visning hemma hos mig för några nära o kära...

Fredagen den 21 November kl 18:00 Jag bjuder på tilltugg och vin eller alkohålfri dryck.
Hemma hos mig i Mockfjärd (ursäkta ofärdigt hus hihi)
Det kommer att troligen bli mer babbel och svordomar från min sida men det kommer också att bli super mysigt ;0)
Ni som vill komma mejla mig på
anotefromar@bredband.net
jag har platts för 15 personer så first come first serve.

Kramisar
Ann-Charlotte

Monday, October 27, 2008

Blogg break

Tjenixen mina vänner!
Jag har blivit tvungen att ta en liten bloggpaus, men jag hoppas att kunna blogga mer under veckan. Det har varit super körigt med 2 arbeten och nu med Partylite också. Det är sååå himla kul men jklar va slut jag har varit. Under veckan så ska jag berätta hur det gick med mitt första egna party ;) Jag har även fått en utmaning av Petronella som jag ska försöka mig på lite senare i veckan. Thank you for not forgetting me =)
Kramisar mina vänner!!!
Ann-Charlotte

PS
Här är en Tävling hos Viola som ni måste kolla snabbt

Detta är det jag har tänkt vinna...så denna kan ni ju bara glömma fniss

Monday, October 20, 2008

Meet the Ribeiro 4 legged babies

Tjenixen mina vänner!
Idag tänkte jag visa lite bilder på våra fyrbenta familjemedlemmar.

Detta är Febe, en vägkorsning som älskar sol o hatar regn o rusk. Våran heldöva (utom när man tappar mat på golvet) amerikanska Beauty.

Barley heter denna stiliga Golden, en mys pys hund som älskar att vara gosig o busig (och tyvärr att rulla sig i ruttna svampar).Vi önskar att hitta en fin flickvän åt honom så att vi kan ta en valp ;)
Lovie är denna skapelse, vi kallar henne också för Slickersen. hon ska alltid slicka en när man minst anar det. Den snällaste hunden i värden vill alltid göra dig glad (förutom när on drive by slickar dig hihi).

Det här är Tahoe Gubbens gråa katt, en gosig men temperamentsfull (när svansen börjar svänga watch out) missa.

Sierra är våran prinsessa, hon är sååå fin alltid ren alltid super gosig (bäst på att värma mammas sida på sängen).

Sist men inte minst Mr.B denna skapelse har ni ju träffat förut, han är inte riktig på en fläck men han är min lilla bebis (alltså på riktigt det vart denna katt eller en baby till ..fniss)

Kramisar
Ann-Charlotte

PS det gick bra att jobba hemma..det är bara för mig att hålla mig borta från datorn hehehe ;)






Kolla in denna mysiga tävlin som Anna har.

Sunday, October 19, 2008

Jobba hemma!

Idag ska jag prova något nytt. Jag ska nämligen jobba hemifrån...ringa runt till olika dagis o fritids med en uppföljning på en kampanj men fritidskläder. Vi få se hur det går...men om det funkar vore det skönt. Jag är nämligen en mjukisbyxa o sweatshirt person och jag är som gladast när jag får va nära mitt eget badrum fniss =)
Ha en bra måndag mina vänner!!!
Kramisar
Ann-Charlotte
Här är en bild på min favorit "Fetkaninen" (ni ser även korset som är i min header bakom).

Den lilla fettisen vart inte perfekt men jag gillar den skarpt endå ;)

Saturday, October 18, 2008

Ljusparty succsé

Igår kväll hade jag ett ljusparty hemma hos mig. Det va mitt introduktions party till Party lite. Jag trodde först att det skulle bli en flopp eftersom jag hade bestämt att det skulle bli utomhus på nya verandan. Det har ju inte varit särskilt varmt...Men det vart helt underbart sååååå vackert med alla ljus tända ute. Vi bullade in oss i filtar o täckjackor så det va ingen som frös. Jag önskade bara att jag hade en bra kamera för min kan man inte ta bilder på kvällen med den är super dålig (högst på min önskelista ny kamera). Då har jag kunnat visa hur mysigt det va.
Det vart en tjej kväll med mycket babbel, lite vin, god småplock mat och härliga doftande ljus.
Äntligen har jag beställt min svarta katt som jag har tronat efter så länge ;)

Om det är någon som vill beställa Party lite eller vill ha ett party så är det bara att mejla mig.
anotefromar@bredband.net

Kramisar Ann-Charlotte
PS
Just nu har dom rea på vita snöbär doften mums säger jag bara =)

Thursday, October 16, 2008

Prinsessa, Tandlös & Lortigt fönster!

Julia är sååå fin inför hennes korttagning på Dagis (my little Princes snyft).





Erick va såå förvånad när ha tog en tugga ur sin hamburgare och fick lite extra krydda hihihi.

Kolla in den härliga gluggen =)


Har ni sett ett sånt underbart litet fönster. Det är ju lortigt just nu men jag har en idé om vad det ska bli...

Kramisar
Ann-Charlotte

Monday, October 13, 2008

Skafferidörr

Jag måste bara visa en bild på denna super härliga dörr. Denna har jag fått från Svärmor. Den stod på deras loge och jag skurade ren den i somras. Gubben har lovat att bygga mig ett skafferi bakom vedspismuren och detta kommer att bli dörren. Jag tycker att den är såå vacker med sina krackeleringar, sitt gamla rostiga lås med nyckel och härliga gångjärn. Alla andra tycker typ...ööhh ska du måla den eller vad ska du ha den där till...ja ja ja men jag vet att det blir fint i alla fall..så de så =) Nej (gäsp) time for beddie prutt (ja vi säger verkligen det här i våran familj..till barnens stooora skämma fniss).
Stora Beddiepruttkramisar mina vänner!
Ann-Charlotte

Sunday, October 12, 2008

Tävlingar

Här är några roliga tävlingar
Hos Villa Hemmet kan man vinna dessa fina bokstäver





Hos Fyra årstider kan man vinna dessa härliga former.



Hos Vita hjärtan & rosa drömmar kan man vinna denna fina skylt





Hos Vitt, blandat & lite annat kan man vinna dessa fina grejor

Hos Vita ljuva tankar kan man vinna bla. hennes underbara smycken









Saturday, October 11, 2008

Solen!!!!

Ja solen skiner o jag känner mig äntligen som en människa igen. Jag har varit sängliggande sen fredagskväll med denna hemska magsjuka (bläbläblä). Men nu är det bättre tack o lov..jag bara håller tummarna för att Julia o gubben inte ska få det.

Nog om detta jag har fått en underbar utmärkelse från Ullis och jag ville ge den vidare till följande härliga bloggare.


Karin med bloggen http://karinlindstrom.blogspot.com/ Hon har en så inspirerande blogg. Jag går alltid in där och får (stjäl) nya idéer.


Viola med bloggen http://violasromantiskahem.blogspot.com/ En härlig "down to earth" tjej som har ett super bra öga för allt Shabby C. bla rosor ;)


Anna-Karin med bloggen http://annakarinskeramik.blogspot.com/ Om jag bara hade ha en bråkdel av hennes talanger vore jag "a happy girl" Hon gör så fina saker i keramik mm.


Linda med bloggen http://dalatorpet.blogspot.com/ Hon o jag är så jkla lika på många sätt...vilket våra gubbar kan hålla med om fniss fniss.


Anna med bloggen http://hojenslillstuga.blogspot.com/ Jag gillar hennes blogg jätte mycket. Hon har så mycket att bjuda på plus att när man läser hennes blogg känns det verkligen som om man sitter o snackar "face to face" love you girl. Kolla in hennes dagens tipps dom är super bra.


Sist men inte minst så vill jag ge denna tillbaka till Ullis för att hon är ju så jkla GO. Kramisar på dig gumman " you are the best".


Stora kramisar till er alla!

Ann-Charlotte

Thursday, October 9, 2008

Fy F för magsjuka!!!!!!! =(

I natt har jag varit vaken med min Erick. Han har den absolut värsta magsjukan jag har någon gång varit med om. Var 10 minut (jag över driver inte, kollade faktiskt klockan) så spydde han. Det slutade kring 6:30 i morse men då började det i andra ändan i stället. Erick är ju så tunn sen förut (inte en gnutta fett på den kroppen) så han ser ut som ett litet skelett idag. Vi har tittat på film hela dagen..eller ja...vi har halvsovit oss igenom 4 filmer =) Nu har jag precis gjort en eld i vedspisen (stackarn fryser) så nu ska jag sätta mig på soffan igen o mysa med min lilla Mr Prutt.

Kramisar mina vänner o tack för alla fina kommentarer som ni ger mig ;0)
Ann-Charlotte

PS här är en bild på vedspis kåpan...det enda som jag har som är färdig dekorerat hihi.

Wednesday, October 8, 2008

Ullis made my day!!!

Jag blev såå glad när jag gick in för att kolla min blogg o vad får jag se...jo jag har fått en utmärkelse från härliga Ullis som har en super inspirerande blogg. Tack gumman, you made my day!!!!


Under helgen kommer jag att ge den vidare till några av mina favisar.

Stora Kramisar mina vänner!
Ann-Charlotte

Tuesday, October 7, 2008

Tvättmedelsburkar

Jag är hemma med fislisan Julia idag. Det är ganska skönt faktiskt, jag o Lulina får mysa lite ;0) Jag tänkte också få lite grejor gjorda idag.....
har länge tänkt skaffa något bra att ha tvättmedel i. Dom som jag har sett är antingen fel storlek eller så fins dom inte att köpa mer.



Detta vart min lösning...jag har flera sådana här gamla glasburkar. Jag tycker att dom är så fina med sina bubblor o imperfections. Skrev ut klisterlappar på datorn i en fin stil...



Voilà! What do you guys think?

Kramisar mina vänner!
Ann-Charlotte


PS Det vart en blekmedelsflaska också ;0)

Monday, October 6, 2008

Trött trött trött

Jag är inte van med detta schema som jag har just nu. Jag är så trött att jag helt missade CSI...jag somnade på soffan (suck).
Jag vet inte hur länge jag kan hålla på med detta extra knäcket, vi får se hur det går.
I alla fall så kom min häriga kompis Malin hit idag o fikade efter jobbet. O va skönt det är att bara sitta o babbla en stund..det liksom rensar hjärnan...o med mig kan det behövas ibland hehe.
Här är en bild på min härlig " because I love you present" från gubben (I'm sooo lucky) tycker den är såååå fin.
Kramisar mina vänner!
Ann-Charlotte

Saturday, October 4, 2008

strykbräda före o efter

Igår sydde jag ett överdrag till min (inte vackra) strykbräda. Jag önskar mig en sån där strykbräda i trä men nu när överdraget är klart är jag ganska nöjd faktiskt.

Kramisar

Ann-Charlotte

Friday, October 3, 2008

Här är min favis Kopp


Visa mig din kopp och jag kan säga vem du är så börjar Lantlif sitt inlägg...ok här är min favorit.

Fasan Old Gustavsberg (vill ha fler)

Kramisar

Ann-Charlotte

Thursday, October 2, 2008

Blogging addiction

Jag har fått sakta ner med bloggingen för att jag har fått inse att detta har framkallat ett beroende hos mig....min doktor sa att i mitt fragila tillstånd är detta inte att rekommendera....ok fniss fniss.

Sorry jag är bara så jäkla knäpp idag ;0)

I alla fall så här är det. Jag har inte kunnat blogga denna vecka pga jag har jobbat. En gammal arbetskamrat hörde av sig i torsdags och frågade om jag kunde komma in och hjälpa dom med ett projekt som dom har på gång. Han sa att dom behövde mig eftersom att (hans ord) har en sån härlig telefon röst. Smickrad som jag blev så tackade jag ja...tänkte också att lite extra pengar i kassan är ju inte fel nu före Jul ;0) Det vart mycket mer tröttande än jag trodde. Jag har varit så jkla slut att jag har knappt orkat vara på datorn alls. Ok nog om detta

Idag är jag hemma med min son som har halsont...jag tycker vi har inte gjort annat än att vara sjuka (suck). Dom gjorde ett halstest på honom igår och det va i alla fall inte strep. tack o lov.

Men Sköterskan sa till Erick att du måste nog ta det lite lugnt nu i några dagar och det tyckte han lät som.....


Please jump up and down as much as you can, run around instead of walking any time that you can, tease your sister as much as you possibly can and…..

Please drive your mother insane any time you feel like it.

Jag kan lova att han har följt hennes order till punkt o pricka ;0)

Kramisar mina vänner jag har saknat er!!!!!
Ann-Charlotte


PS här är en bild på mitt näst bästa köp på auktion en kista som vi använder som soffbord. Det står Anno 1747 på den. Ni ska få sen en bild på mitt bästa köp senare ;0)